Balatonfüred kedvelt részén kétszintes nyaraló eladó


Balatonfüred arácsi városrészének elegáns utcájában vált eladóvá ez a részben felújított, kétszintes, kétlakrészes nyaraló, mely tetszés szerint egészen a telek 30 %-ig bővíthető. Vasútállomás, bevásárlási lehetőség és buszmegálló 5 perc az ingatlantól gyalog, a Balaton part 1,7 km.

Azonosító: ny_40462
Hasznos alapterülete: 70 m2
Szobák száma: 4
Fűtés: nincs fűtés
Telek területe: 797 m2
Egyéb helyiségek: 2 terasz
Hőszigetelés: nincs
Szintek száma: 2
Közművek: víz, villany, csatorna, gázcsonk
Irányár: 45 millió Ft

Az önálló helyrajzi számon nyilvántartott területen egy 1960-as évek elején épült kétszintes ház áll, melyet a 2000-es évek elején belülről felújítottak. E felújítás során kicserélték a vízvezetékcsöveket az utcáig, a burkolatokat, újak a fürdőszobák. Az új tető két éve készült. A nyaraló teraszait a Balatonra tájolták, ezekről lehet bejutni az egyes lakrészekbe. A földszinti lakrész fedett teraszáról egy kis előtérbe jutunk, innen balra a konyha-étkező, középen a fürdőszoba, jobbra pedig a nappali nyílik. Az emeletre a ház oldalából vezető lépcsőn jutunk fel. A nagyméretű teraszról belépve ezen a szinten előtér, két hálószoba és fürdőszoba található. A hasznos területe 35-35 m2, szintenként 17 m2-es teraszokkal. Az ingatlan víz, villany, csatorna közművekkel rendelkezik, a gázcsonk is a telken van. Fűtése jelenleg nincs, de kémény van. A 797 m2-es kertben bőven van hely, mivel a ház az egyik sarkában áll. Gondozott, füves terület egy-két gyümölcsfával. Az ingatlan nagy előnye, hogy alapterületre jelentősen bővíthető, max. 239 m2 alapterületű épület helyezhető el.
További információkért kérem, keresse Magasmarti Anikót a Csudijó-Stúdió Kft-nél.


Gyors hasonló eladó ingatlan kereső:

Eladó ingatlan Balatonfüred Eladó nyaraló
Hasonló árú eladó ingatlanjaink Hasonló alapterületű eladó ingatlanjaink
Hasonló árú eladó ingatlanjaink Balatonfüred Hasonló alapterületű eladó ingatlanjaink Balatonfüred

Más településen keres eladó ingatlant?
Válasszon az alábbi listából:

Hasonló eladó ingatlanjaink közül:

Eladó ingatlan, Balatonfüred

Új építésű, befejezésre váró lakóház Balatonfüred ősi városrészén eladó

Saját igényei szerint alakíthatja és saját ízlésére formálhatja ezt a panorámás balatonfüredi lakóházat. Távol a világ zajától, csendes szomszédokkal, gyönyörködve a Tihanyi-félsziget látványában töltheti itt a napjait.

Részletek